ASMR utomhus: Jag testar te ute på altanen

Z-BAND
youtube.ca/channel/UCB5o_IpyqV2FzvK1XRxsswg

2021 : Views 87 611 : Subs 974 : Core Score 18

Vilket påskväder vi fick ändå! På påskdagen strålade solen och jag planerade att bara ligga i solen och läsa tidningar, rita och bara relaxa. Blev sugen på te - och vips så kom kamera och mick fram och jag gjorde en spontan ASMR-video till dig. J

Comments

Lina S
Apr 2022
Lina S
En rolig ide att prova olika tesorter ☕ Jag dricker kaffe, men börjat dricka mer te nuförtiden. Älskar mumin! Har också en samling av muminmuggar. Dom är så fina?Gillar att du filmade utomhus, så mysigt.
Anna
Apr 2022
Anna
supermysig video som alltid! :) mitt favvote är ett grönt med smak av jordgubb ?? brukade dricka mer te förut, nu blir det mest kaffe
T A
Apr 2022
T A
Nej jag tyckte det var en helt underbar idé att filma utomhus. Det blir sånna härliga atmosfär ljud, får verkligen varma sommarkänslor!??
Johanna Eriksson
Apr 2022
Johanna Eriksson
Glad påsk ??
Nicole Morell
Apr 2022
Nicole Morell
Vilken rolig påskpresent till sonen! önskar jag hade någon att pyssla en sådan till också... : D Håller med dig, kaninen är 10/10 precis så som den är och glad påsk!
Alvav
Apr 2022
AlvaV❤️
Kul att du laddade upp en till video!?❤️❤️?
Barbro Persson
Apr 2022
Barbro Persson
Härlig video. Glad påsk.❤️❤️
Nettan Vonrott
Apr 2022
Nettan vonRott
Gud vilken härlig video?
Emelie Fredriksson
Apr 2022
Emelie Fredriksson
Alltså din tapping??
Lovisa O
Apr 2022
Lovisa O
Den här videon fick mig å gråta, har verkligen aldrig gråtit åt en asmr video men du berörde mig, tack för du gör de du gör, fortsätt me de här du e duktig ?? hoppas att du mår bra idag å att du tar hand om dig själv ?